Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Lingehof

Woonzorgcentrum Lingehof is een gezellig klein woonzorgcentrum dichtbij het historische centrum van Beesd en niet ver van de winkelstraat. Lingehof is in 2018 gebouwd en voldoet aan de wensen van nu. U woont in een ruim tweekamer appartement met keuken en badkamer.

Zo woont u er 
Woonzorgentrum Lingehof heeft 50 appartementen, hiervan zijn 10 appartementen te huur. Er zijn eenpersoonsappartementen en tweepersoons appartementen. De appartementen aan de achterzijde kijken uit op de grote gezamenlijke tuin. De appartementen aan de voorzijde liggen aan de straatkant. U woont in Lingehof zelfstandig en toch beschermd op open afdelingen.  

Bewoners en familieleden vinden Lingehof een fijne en warme plek om te wonen. De medewerkers zijn zeer betrokken en hebben veel aandacht iedere bewoner. 

Wat is er te doen? 
Lingehof heeft verschillende ruimtes waar activiteiten zoals gym, bloemschikken, optredens, bingo of gespreksgroepen worden georganiseerd. Ook kunt u gezellig samen zijn met uw medebewoners in een van deze ruimtes. Op zondag kunt u luisteren in de stilteruimte naar de kerkdienst vanuit de St. Pieterskerk in Beesd. In het restaurant op het Betuweplein kunt terecht voor het ontbijt, een kopje koffie, een warme maaltijd of een praatje met andere bewoners. In de grote tuin kunt u genieten van het buitenleven. 

Bezoekadres

Lingehof

  • Huis te Beestlaan 39
  • 4153 CE Beesd