Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Westerhof

Woonzorgcentrum Westerhof bestaat uit drie woongroepen voor mensen met dementie met gezellige huiskamers en grote terrassen met zitjes. Westerhof is gevestigd in het moderne complex van de Vier Gravinnen in Tiel. Op de begane grond zijn bedrijven en voorzieningen te vinden zoals een tandarts, huisartsenpraktijk, restaurant, welzijnsorganisatie en kapsalon. 

Zo woont u er 
U woont in een woongroep van zeven bewoners. U heeft een eenpersoonskamer met eigen sanitair. Elke wooneenheid heeft een huiskamer en open keuken waar u samen eet en koffie drinkt. De woonomgeving is veilig en aangepast aan bewoners met dementie. Elke wooneenheid heeft een eigen team medewerkers. Hierdoor leren zij u en uw familie goed kennen waardoor u zich echt thuis voelt in Westerhof. Op de afdeling zijn gezellige hoekjes waar u met uw familie kunt zitten.  

Familie van bewoners vinden dat de medewerkers professionele zorg geven en betrokken zijn bij hun naasten. Westerhof vinden zij een gastvrije en huiselijke woonomgeving.  

Wat is er te doen?
Elke dag bepaalt u samen met uw medebewoners wat u die dag wilt doen, waarbij voorop staat dat u mag zijn wie u bent. Heeft u zin om mee te helpen met eten koken? Of drinkt u liever buiten uw koffie? We houden rekening met wat u wilt en kunt. Ook zijn er diverse activiteiten, zoals bewegen, knutselen, koken en zingen en activiteiten binnen- en buitenshuis. Soms worden er met de andere woongroepen gezamenlijke activiteiten georganiseerd, want er is ook een gemeenschappelijke ruimte aanwezig. Naast groepsactiviteiten zijn er individuele activiteiten. Een begeleider neemt u mee voor een wandeling naar het Hertenkamp, door de uiterwaarden langs de Waal of naar de stad. 

Bezoekadres

Westerhof

  • De Vier Gravinnen 14
  • 4001 RZ Tiel