Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Westerhof
Westerhof is gevestigd binnen het woon-zorgcomplex de Vier Gravinnen. Het is een kleinschalige woonvorm voor ouderen met dementie. Westerhof bestaat uit drie aparte wooneenheden waar in elke wooneenheid zeven bewoners in een leefgemeenschap wonen. De woonomgeving is veilig en aangepast aan bewoners met dementie. Elke wooneenheid heeft een eigen team medewerkers. Hierdoor leren zij de bewoner en de familie goed kennen.

Voor meer informatie over Thuis in Westerhof kunt u klikken op de volgende link:  brochure Westerhof.

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor wonen met zorg in Westerhof heeft u een indicatie nodig. Wij helpen u graag bij het aanvragen van een indicatie. 
Ook voor andere zorgvragen en praktische zaken, zoals het regelen van zorg bij ontslag, kunt u bij ons terecht.

Een rondleiding door Westerhof?

Neem vrijblijvend contact op met onze clientadviseurs

Contactinformatie

T: 0800 - 0588
E: zorgadviespunt@szr.nl

Contactpersoon Gerri van de Streek

Ik bied ondersteuning bij hulp en zorgvragen en bij allerlei praktische zaken zoals indicatie aanvragen en het regelen van zorg bij ontslag.

Zorg- en Behandelaanbod Westerhof

Vrijwilliger worden?

  • Vrijwilligers

Hier vindt u Westerhof, Tiel

Adres

Bezoekadres:
Westerhof
De Vier Gravinnen 14  
4001 RZ  Tiel

Postadres:
Westerhof
Postbus 94  
4000 AB  Tiel


Hoe onze zorg ervaren wordt.

Dhr. Doppegieter

“Het was belangrijk dat moeder zich thuis voelde met gezellige woonkamers, gevuld met voorwerpen uit haar leefwereld.”

Cara Schreuders

"Ik vind het belangrijk dat de cliënten zich thuis voelen bij ons, maar dat ook de familie zich echt thuis voelt als ze bij hun vader of moeder op bezoek komen."

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt