Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Dagverzorging

Woont u thuis en wilt u dit nog het liefst zo lang mogelijk doen? Mist u een vaste structuur, gezelligheid of contact met leeftijdgenoten? Dan kunt u 1 of meerdere dagen per week terecht bij onze dagverzorging in Tiel, Geldermalsen en Beesd. Er is dus altijd een dagverzorging bij u in de buurt.

De medewerkers van de dagverzorging zorgen er voor dat u ’s avonds terugkijkt op een fijne dag. U ontmoet anderen in een gezellige sfeer. U drinkt samen koffie en thee. En ‘s middags eet u met elkaar een warme maaltijd. U kunt meedoen aan activiteiten. Dit varieert van bewegen, geheugentraining tot creatieve activiteiten. Met deze activiteiten stimuleren wij uw lichamelijke en geestelijke functies. Zo kunt u langer thuis blijven wonen. U bent 1 of meerdere dagen per week welkom. 

  • Goed om te weten

    Dagverzorging is ook een goede, tijdelijke oplossing als u wacht op een plaats in een woonzorgcentrum.  Of om uw mantelzorger even tijd voor zichzelf te gunnen.

  • Wat kost het?

    Voor dagverzorging heeft u een indicatie nodig. Afhankelijk van uw zorgvraag kan dit bij het Zorginstituut, het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) of de gemeente (WMO). Kunt u niet op eigen gelegenheid komen? Dan haalt een taxi u op en brengt u weer thuis.

Vragen?
Bel ons Zorg Adviespunt

Wij zijn er voor al uw vragen over zorg, behandeling en begeleiding.