Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Uw appartement

Het appartement waarin u woont is een tweekamerappartement met een keukenblok inclusief koelkast en badkamer. In Lingehof zijn drie appartementen geschikt voor echtparen. Wij hebben het appartement voor u ingericht met gordijnen, verlichting, een hoog/laag-bed, een nachtkastje en een vaste hang-/legkast voor uw kleding. Om van uw kamer uw thuis te maken, kunt u deze een persoonlijk tintje geven met uw eigen meubilair en/of persoonlijke accessoires.

Waar moet u rekening mee houden bij het inrichten van het appartement?
–Wilt u iets ophangen? Gebruik hiervoor het ophangsysteem dat in de kamer is gemonteerd. U mag niet schroeven of boren in de muren.
– In het keukenblok is er ruimte voor o.a. een magnetron, koffiezetapparaat of waterkoker.
– Elektrische dekens, verwarmingsapparaten en huishoudelijke apparaten zoals een kookplaat, gourmetstel of frituurpan kunnen voor brand zorgen. Daarom mag u deze niet gebruiken in het appartement. Ook mag u geen kaarsen branden in uw appartement.
– U mag geen vloerkleden gebruiken.
– Zorg voor voldoende werkruimte voor de medewerkers.

Heeft u vragen over de inrichting van uw kamer? De zorgmedewerkers kunnen u er meer over vertellen.

Beddengoed
U krijgt van SZR beddengoed

Bloemen en planten
In het appartement mag u bloemen en planten neerzetten. U of uw bezoek verzorgt zelf de bloemen en de planten. Wilt u geen kerststerren in uw kamer neerzetten? Deze zijn giftig.

Schoonmaak kamer
U houdt uw appartement opgeruimd en heel. Wij maken de vloer en badkamer van uw appartement schoon, we verschonen uw bed en wassen de ramen aan de buitenzijde. Het is aan u, uw familie of mantelzorger om uw persoonlijke spullen zoals kastjes, foto’s en decoraties schoon te houden.

Roken
Roken mag alleen op het balkon, het terras of in de tuin. Roken in de appartementen en in het gebouw mag niet. Dit geldt ook voor elektronische sigaretten.