Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

“Bewegen houdt mij fit en zorgt ervoor dat ik langer zelf mijn eigen dingen kan doen”

Door mee te doen aan beweegactiviteiten voelen veel bewoners zich fitter, actiever, meer zelfredzaam en hebben ze contact met medebewoners. Doordat de bewegingsagogen beweegmomenten op maat aanbieden, wordt benadrukt wat bewoners nog wel kunnen.

Elk jaar organiseert SZR de SZR-beweegweek. Hierin staat altijd centraal wat de positieve effecten van het beweeggerichtleefklimaat, zoals meer zelfredzaamheid onder de bewoners. Dit jaar is er gekozen om niet alleen de bewoners maar ook de mensen uit de buurt te betrekken bij deze SZR beweegweek, want samen bewegen verbindt.

Van maandag 14 t/m vrijdag 18 oktober 2024 vindt deze SZR beweegweek plaats op de verschillende locaties van SZR.

– Op maandag 14 oktober wordt er voor alle inwoners van 65+ in de regio Tiel een activiteit georganiseerd op locatie Vrijthof, burgemeester Meslaan 49 Tiel.
– Op woensdag 16 oktober kunnen alle medewerkers van SZR en naasten van bewoners van de locatie Walstede (Konijnenwal 48 Tiel) samen bewegen.
– Op donderdag 17 oktober gaan de bewoners van Ravestein (De Wieken 11, Geldermalsen) bewegen met middelbare school leerlingen.
– Op vrijdag 18 oktober is er op de locatie Walstede in Tiel een gezamenlijke dansactiviteit met alle doelgroepen van deze week.
– Op locatie Lingehof gaan de bewoners deze week samen bewegen met verschillende doelgroepen.