Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Hospice Tiel

In Hospice Tiel wordt palliatieve zorg verleend. Palliatieve zorg is de zorg voor mensen met een beperkte levensverwachting waarbij medisch gezien géén genezing wordt verwacht. In de zorgverlening staan uw wensen en behoeften centraal. Het bestrijden van lichamelijke klachten staat hierbij voorop. Daarnaast is er veel aandacht voor het scheppen van een veilige, warme omgeving met persoonlijke aandacht. Dit geldt ook voor uw naasten.

Een team van deskundigen verleent de zorg. Dit team is hiervoor speciaal geschoold en bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden, een coördinerend arts, een ergotherapeut, een maatschappelijk werker  en een geestelijk verzorger.


Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt