Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Dag van de vrijwilliger

Vandaag (7 december) is het Nationale Vrijwilligersdag. We zijn onze vrijwilligers enorm dankbaar voor hun inzet het afgelopen jaar. Of het nu gaat om het helpen bij een activiteit, een kopje koffie drinken of gezellig een wandeling maken. Wij zijn blij met jullie!

Het verhaal van Dick
Dick Buurma is vrijwilliger op de dagbehandeling bij SZR locatie Tiel. Na een revalidatieperiode bij SZR kwam de heer Buurma bij de dagbehandeling om verder te herstellen. Toen hij voldoende was hersteld vroeg een medewerker of hij als vrijwilliger wilde blijven. Dick: “Ik hoefde niet lang na te denken over deze vraag.  Ik vind het belangrijk om me in te zetten voor anderen. Ik maak een praatje met de cliënten, geef ze koffie of thee met wat lekkers en ik breng cliënten naar hun therapeut. Tussen de middag lunchen we met elkaar. Dinsdag is mijn vaste dag, maar als ik een keertje niet kan of een dag wil ruilen, is dit geen probleem.“

Word ook vrijwilliger bij SZR
Met een klein gebaar en een beetje tijd betekenen vrijwilligers heel veel voor cliënten, bewoners en medewerkers van SZR.  SZR zoekt vrijwilligers in Tiel, Geldermalsen en Beesd. Vind je het leuk om iets voor een ander te doen? Kijk op onze website voor meer informatie.