Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Expositie George Burggraaff in Ravestein

George Burggraaff exposeert tot 31 maart 2021 in woonzorgcentrum Ravestein. Deze expositie van prachtige landschapsfoto’s is op initiatief van George opgezet. Naast het exposeren schenkt hij de foto’s aan Ravestein, zodat de bewoners ervan kunnen blijven genieten.

De foto’s laten het Nederlandse landschap zien. Mooie luchten, spiegelende waterpartijen en een met sneeuw bedekt landschap nemen de bewoners weer mee naar buiten, naar de tijd dat het leven nog heel gewoon was. Bewoners genieten zichtbaar van de schoonheid van de natuur. De stichting Vrienden van Ravestein bedankt George voor zijn vrijgevige bijdrage. De expositie duurt tot 31 maart 2021. Openingstijden: elke dag van 10.00 – 12.00 uur en van 14.00 – 17.00 uur.

Over George Burggraaff
Landschapsfotografie is de grote passie van George Burggraaff. Al vijftig jaar zet George Nederland op de kaart. In binnen- en buitenland heeft hij prachtige boeken gemaakt en hij in in 2019 voor zijn verdiensten benoemd tot ridder in de orde van Oranje Nassau.

(Bron: Weekblad West Betuwe)