Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Nieuwe beleeftuin voor Westerhof

Bewoners van locatie Westerhof kunnen sinds kort genieten van de nieuwe beleeftuin. Westerhof had mooie terrassen waar je heerlijk kon zitten. Maar veel meer was er niet te beleven. Dat moet anders, vonden de medewerkers en vrijwilligers van Westerhof. Er moet meer te doen zijn. De tuin moet bewoners prikkelen om actief te worden. En zo groeide een klein idee uit naar een groter plan. Er werden sponsoren gezocht. De handen werden uit de mouwen gestoken en zo kwam er een prachtige tuin. Met wandelpaadjes, een fonteintje, plukbloemen en aardbeienplanten.  

Echt genieten! 
“Oh wat mooi, prachtig“, was een reactie van een bewoner. Medewerker Wilma van Silfhout: “Je ziet de bewoners genieten. Ze zitten niet meer alleen op het terras, maar gaan ook rondlopen. Bewoners gaan vaker de tuin in en zijn actiever. We zijn zo trots dat we dit voor elkaar hebben gekregen. Met weinig geld, maar met een enorme inzet van medewerkers, vrijwilligers en sponsoren”.