Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Nieuwe duofietsen voor Vrijthof en Ravestein

De locaties Vrijthof en Ravestein hebben een nieuwe duofiets gekregen. De met ballonnen versierde oranje duofietsen werden naar binnen gereden, nadat er een lintje was doorgeknipt. Dit zorgde voor veel gelach en blije gezichten van bewoners. Onze grote dank gaat uit naar de Edwin van der Sar Foundation en Vegro. Mede dankzij hun gulle gift konden de duofietsen worden aangeschaft.

Een duofiets is een 2 persoons driewielfiets, waarbij je gezellig naast elkaar fietst. Met de duofiets kan een bewoner samen met een familielid, vrijwilliger of medewerker genieten van een heerlijke fietstocht door stad of natuur. De fiets heeft elektronische trapondersteuning, waardoor het fietsen ook nog eens makkelijk gaat.

Fietsvrijwilligers gezocht!
Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om af en toe met een bewoner te gaan fietsen. Heb je interesse? Meld je dan aan bij Ilse Hendriks (coördinator vrijwilligerswerk Vrijthof) via IHendriks@szr.nl of bij Jannie Niehof (coördinator welzijn en vrijwilligers Ravestein) via JNiehof@szr.nl. Ook als je eerst meer informatie wilt kun je een mail sturen naar Ilse of Jannie.