Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Revalidatie cliënten Schakelafdeling verhuisd naar Markant

Onder feestelijke begeleiding van dweilorkest De Eigenheimers uit Tiel zijn de cliënten van de Schakelafdeling gisteren verhuisd naar revalidatie gebouw Markant. Dit gebouw staat op het terrein van woonzorgcentrum Vrijthof.

Met de cliënten in een rolstoel wandelden de begeleiders van ziekenhuis Rivierenland, waar de Schakelafdeling zich bevindt, naar Markant. Het weer werkte niet echt mee. Maar dweilorkest De Eigenheimers maakte veel goed. Na een muzikaal rondje over het terrein van Vrijthof kwamen de cliënten bij Markant aan. Daar werden ze hartelijk ontvangen door de medewerkers met een hapje en een drankje.

Alle revalidatie van SZR in één gebouw
Met deze verhuizing zitten nu alle revalidatie afdelingen van SZR bij elkaar in een modern, nieuw gebouw. Markant is helemaal ingericht voor revalidatie cliënten. Het heeft de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en comfort. Met deze verhuizing komt ook een einde aan een jarenlang verblijf, bijna 22 jaar, van cliënten van SZR in ziekenhuis Rivierenland.