Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Stichting Vrienden van Vrijthof sluit zich aan bij FlipPas Clubsparen

Met trots kondigen Stichting Vrienden van Vrijthof en FlipPas hun samenwerking aan rondom het FlipPas Clubsparen. Vanaf nu kunnen mensen die Stichting Vrienden van Vrijthof een warm hart toe dragen, gaan sparen voor de stichting via FlipPas Clubsparen. Via dit nieuwe middel van de FlipPas doneert de spaarder de helft van de punten aan Stichting Vrienden van het Vrijthof en biedt daarmee een financiële ondersteuning.

De Stichting Vrienden van Vrijthof zet zich al meer dan 40 jaar in voor de bewoners van Vrijthof. Zij biedt de bewoners mogelijkheden voor extra ontspanning en recreatie. De stichting financiert juist dié zaken, waarvoor in het centrale zorgcentrumbudget geen ruimte bestaat. Maar die wel heel wenselijk zijn en die het leven van de bewoners aangenamer maken. Voorzitter van Stichting Vrienden van Vrijthof Lucien Tros: “Naast de financiële boost die deze samenwerking voor de stichting kan betekenen, dragen wij de Tielse ondernemers een warm hart toe. De ondernemers zijn door corona hard getroffen en op deze manier creëren we een mooie win-win situatie”.