Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Stichting Vrienden Walstede en Westerhof sluit zich aan bij FlipPas clubsparen

Stichting Vrienden van Walstede en Westerhof heeft zich als vijfde club aangesloten bij het clubsparen van de FlipPas. Daarmee kunnen spaarders vanaf nu gaan sparen voor de Vrienden van Walstede en Westerhof.

Ontspanning en activiteiten voor bewoners Walstede en Westerhof
De stichting werft fondsen en donateurs om het verblijf van de bewoners te veraangenamen. Denk bijvoorbeeld aan ontspanningsactiviteiten en uitstapjes. Voorzitter Jan Rabbinge: “Door aan te sluiten bij het clubsparen maken we ons bereik groter en wordt het toegankelijk voor mensen om iets te doen voor onze stichting. Bovendien steunen we hiermee lokale ondernemers. “Margriet van Heesch, voorzitter Hart van Tiel: “Wij voelen ons enorm gesteund door de lokale clubs. Het is fijn om te horen dat iedereen zo betrokken is bij het welzijn van de stad.”

Hoe werkt het sparen?
Geregistreerde spaarders kunnen in het FlipPas-account aangeven dat zij voor een club, stichting, vereniging of ander lokaal goed doel willen gaan sparen. De helft van gespaarde punten wordt gedoneerd aan het gekozen spaardoel.

Bron: De Zakengids 5 mei 2021