Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Bereikbaarheid, post, op rekening kopen

Walstede is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station en een bushalte bevinden zich op loopafstand van Walstede. Walstede heeft op het terrein weinig parkeerruimte. Parkeert u de auto langs de weg? Geef dan uw kenteken door aan de medewerkers van de receptie. Doet u dit niet, dan loopt u het risico dat u een parkeerboete krijgt.

Post, contactgegevens
Alle geadresseerde post bezorgt de postbode bij de receptie. De medewerkers van de receptie zorgen ervoor dat de post bij u komt. Wilt u zelf post versturen? U kunt uw post afgeven bij de receptie.

De adresgegevens van Walstede zijn:
Woonzorgcentrum Walstede
Konijnenwal 48
4001 HE Tiel

Op rekening kopen
Als u bij ons iets koopt in het restaurant of de winkel, dan kunt u achteraf betalen. Zo hoeft u geen grote hoeveelheden contant geld te bewaren in uw kamer. Het bedrag kunnen wij via een automatische incasso afschrijven van uw rekening of wij sturen u een factuur. Ook de kapper en pedicure kunt u achteraf betalen.