Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

BeweegFit

Wilt u graag onder begeleiding sporten/bewegen? Dan is BeweegFit misschien iets voor u.

Beweegfit is voor mensen die graag onder begeleiding willen bewegen. Naast de groepsactiviteiten is er ook aandacht voor het individu. Hierdoor kunnen ook mensen met een beperking of chronische ziekte veilig bewegen in een groep.

 • Wat is BeweegFit?

  Onder begeleiding van een bewegingsagoog traint u in een groep van  maximaal 8 personen met de nadruk op plezierig sportief bezig zijn. De trainingstijd is een uur, inclusief warming-up en cooling-down.

  Uw beweegprogramma wordt op maat gemaakt. Voor aanvang van deelname aan BeweegFit vindt een intake plaats. Tijdens deze intake bepalen wij samen de doelstellingen waaraan u zou willen werken. Ook kijken wij of er beperkingen zijn voor deelname aan BeweegFit. Mogelijk zijn er zaken waar wij rekening mee moeten houden tijdens inspanning. Op deze manier kunt u op een veilige, verantwoorde en prettige manier bewegen.

  Onze bewegingsagogen beschikken over een brede kennis en ruime ervaring op het gebied van ouderen met complexe lichamelijke aandoeningen. Denk bijvoorbeeld aan de gevolgen van een beroerte, ziekte van Parkinson, diabetes, COPD, de gevolgen van een heup- of knieoperatie of een combinatie van verschillende aandoeningen.

 • Voor wie is BeweegFit?

  BeweegFit is voor mensen die graag onder begeleiding willen bewegen. Naast de groepsactiviteiten is er ook aandacht voor het individu. Hierdoor kunnen ook mensen met een beperking of chronische ziekte veilig bewegen in een groep.

 • Waar wordt BeweegFit gegeven?

  BeweegFit vindt plaats in de oefenzaal van de behandeldienst op locatie
  Vrijthof in Tiel. Deze oefenzaal is voorzien van alle moderne faciliteiten. Voor aanvang kunt u plaatsnemen in de wachtruimte van de behandeldienst.

 • Wat zijn de kosten?

  Aan BeweegFit zijn kosten verbonden. Een maandabonnement 1x per week bewegen kost € 32,20. Een maandabonnement 2x per week bewegen kost € 54,00. De kosten voor de intake (eenmalig) bedragen € 20,50. (prijspijl 2024)

Aanmelden of vragen?
Bel ons Behandelcentrum

Wij zijn er voor al uw vragen over behandeling, therapie en begeleiding.