Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Herstelzorg

Kunt u na een operatie of ziekte niet thuis herstellen? Dan bent u welkom bij de SZR locaties Vrijthof en Markant. Bij ons krijgt u alle comfort die u nodig heeft, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel. Onze gespecialiseerde behandelaren, verpleegkundigen en verzorgenden helpen u daarbij. Wij doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Zodat u zich thuis voelt bij ons, al is het maar tijdelijk.

Het hersteltraject
Tijdens uw verblijf ontvangt u 24 uur per dag zorg van gespecialiseerde verpleegkundigen en verzorgenden. Het is de bedoeling dat u zich zoveel mogelijk zelf verzorgt, zoveel als uw conditie en draagkracht dat toelaten. Dat bevordert uw herstel. Ook is dit belangrijk voor als u weer thuis bent. De verpleging ondersteunt u hierbij. Afhankelijk van uw situatie krijgt u een behandeling waar meerdere specialisten bij betrokken zijn.

Na uw herstel gaat u naar huis. Als het nodig is kan de behandeling worden voortgezet met behandeling aan huis en/of op een van onze locaties.
Ook kunnen we eventueel thuiszorg voor u regelen. Als het niet meer lukt om naar huis te gaan, dan helpen wij u met het zoeken naar een passende woning.

  • Hoe lang duurt de opname?

    U verblijft gemiddeld een aantal weken tot maximaal 12 weken bij ons in een eenpersoons appartement.

  • Hoe regelt u herstelzorg?

    U hebt een ELV indicatie (Eerstelijns Verblijf) nodig voor herstelzorg. Deze indicatie wordt afgegeven door de medisch specialist of transferverpleegkundige in het ziekenhuis of door uw huisarts in overleg met SZR.

  • Wat zijn de kosten?

    Uw zorgverzekeraar vergoedt de kosten van herstelzorg als u een ELV indicatie heeft. Voor alle vergoedingen vanuit de basisverzekering geldt een eigen risico.

Vragen?
Bel ons Zorg Adviespunt

Wij zijn er voor al uw vragen over zorg en behandeling.