Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Revalidatie

Beste bezoeker,
Als u na een ziekenhuisopname revalidatie nodig heeft of moet herstellen, dan wilt u kunnen rekenen op een snelle en goede  behandeling.
Bij SZR kunt u op elk moment, voor kortere of langere tijd revalideren. Ons revalidatieteam heeft veel ervaring met de behandeling en begeleiding tijdens revalidatieprogramma’s. Ook bieden wij Poliklinische revalidatie in de thuissituatie, mocht dit nodig zijn.

Therapeutisch klimaat
Op de revalidatieafdeling heerst een therapeutisch klimaat. De nadruk ligt op het behouden en verbeteren van uw kwaliteit van leven. Onze zorgmedewerkers zijn speciaal opgeleid om u te activeren en te ondersteunen tijdens uw revalidatieperiode. Samen met u wordt gekeken wat u belangrijk vindt om thuis weer zelfstandig te kunnen doen. Bijvoorbeeld: aankleden, wassen, koken of koffie zetten. Alles gericht op een zo spoedig mogelijke terugkeer naar uw eigen woonomgeving.

Client staat centraal
Ons streven is dat cliënten naast het volgen van het revalidatieprogramma zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven behouden.

Na de revalidatie
Wij zorgen voor deskundige begeleiding bij de overgang naar de thuissituatie. Mocht u dan nog behandeling, begeleiding of zorg nodig hebben, dan kunnen wij dit voor u regelen. SZR biedt namelijk ook Zorg Thuis en Poliklinische revalidatie.

Wij helpen u graag. Neem contact op met het Zorg Adviespunt voor meer informatie of een persoonlijke intake.

 Wilma van Vlaanderen.png
Wilma van Vlaanderen
Teamleider revalidatie

Waar kunt u terecht voor revalidatie?

Meer informatie over revalidatie?

Neem direct contact op

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt