Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Huiskamer, maaltijden en welzijn

Gezamenlijke huiskamer
U hebt uw eigen appartement, maar u kunt ook de dag doorbrengen in de gezamenlijke huiskamer of ontmoetingsruimte. Als u wilt kunt u meedoen aan activiteiten en gesprekken. De activiteiten vinden zowel binnen als buiten de huiskamer plaats en zowel individueel als in groepsverband. Er is meestal een medewerker in de buurt.

Maaltijden
De maaltijden kunt u in de gezamenlijke huiskamer met de andere bewoners eten, in de Symfonie met de andere bewoners van Walstede of als u wilt op uw eigen kamer. U mag het zelf klaarmaken of u krijgt hulp van een medewerker. Heeft u hulp nodig bij het eten en vindt u het prettig als uw naaste u hierbij helpt? Dat kan. U kunt dit bespreken met de zorgmedewerkers.

Welzijn
We zijn er niet alleen voor het bieden van zorg, maar ook voor uw welzijn. We bieden tijdens de week verschillende activiteiten aan. Medewerkers organiseren één op één activiteiten en activiteiten met en voor de bewoners van de afdeling. De welzijnsmedewerkers organiseren ook activiteiten rondom feest- en gedenkdagen. Op de afdeling komen beweegagogen om met de bewoners beweegactiviteiten te doen. We vinden het belangrijk dat u de ruimte heeft om te doen waar u zich prettig bij voelt.