Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Uw appartement

U woont in een eenpersoons- of tweepersoon appartement. De appartementen hebben een keukenblok en een badkamer.  Wij hebben het appartement voor u ingericht met gordijnen, verlichting, een hoog/laag-bed, een nachtkastje en een vaste hang-/legkast voor uw kleding. Om van uw kamer uw thuis te maken, kunt u deze een persoonlijk tintje geven met uw eigen meubilair en/of persoonlijke accessoires.

Waar moet u rekening mee houden bij het inrichten van het appartement?
– U mag niet schroeven of boren in de muren.
– U mag geen vloerkleden gebruiken.  
– In het keukenblok is er ruimte voor o.a. een koelkast, magnetron, koffiezetapparaat of waterkoker.
– Elektrische dekens, verwarmingsapparaten en huishoudelijke apparaten zoals een kookplaat, gourmetstel of frituurpan kunnen voor brand zorgen. Daarom mag u deze niet gebruiken op de kamers. Ook mag u geen kaarsen branden op uw kamer.
– Voldoende werkruimte voor de medewerkers.

Heeft u vragen over de inrichting van uw appartement? De zorgmedewerkers kunnen u er meer over vertellen.

Beddengoed
U krijgt van SZR beddengoed

Bloemen en planten
Op het appartement mag u bloemen en planten neerzetten. U of uw bezoek verzorgt zelf de bloemen en de planten. Wilt u geen kerststerren neerzetten? Deze zijn giftig.

Schoonmaak kamer
U houdt uw appartement opgeruimd en heel. Wij houden uw appartement voor u schoon. Het is aan u, uw familie of mantelzorger om uw persoonlijke spullen zoals kastjes, foto’s en decoraties schoon te houden.

Huisdieren
Bezoekers mogen (hulp) honden aangelijnd meenemen. Andere dieren zijn welkom na overleg met de zorgmedewerkers van de afdeling.

Roken
Roken mag alleen in de rookruimte naast het terras. Roken in de appartementen en in en buiten het gebouw mag niet. Dit geldt ook voor elektronische sigaretten.