Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Receptie, winkel, restaurant, kapsalon

Bij de hoofdingang van Walstede vindt u de receptie, een winkel en het restaurant. Op de eerste verdieping bevindt zich de kapsalon.

Receptie
De receptie is dagelijks geopend van 8.30 uur tot 18.00 uur. ’s-Avonds is de voordeur gesloten vanwege de veiligheid. Als u op de bel drukt, opent een medewerker van de avond-/nachtdienst de deur voor u.

Winkel
In het winkeltje kunt u terecht voor kleine, alledaagse boodschappen, vers fruit en brood maar ook voor bijvoorbeeld een leuk cadeautje of kaartje. De winkel is dagelijks geopend van 8.30 uur tot 18.00 uur.

Restaurant de Symfonie
In het restaurant kunt u of met uw bezoek genieten van een kop koffie met iets lekkers. U kunt in de Symfonie met uw bezoek een lunch of een warme maaltijd eten. De medewerkers van het restaurant of receptie helpen u graag. Bij mooi weer kunt u ook op het terras zitten. Het restaurant is open van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 1800 uur, op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.30 uur. Zelf meegebrachte eten en drinken mag u in uw kamer of appartement eten. Dit mag u niet eten in de Symfonie.

In het restaurant de Symfonie worden regelmatig activiteiten voor bewoners georganiseerd.

Kapsalon
Wilt u een keer uw haren laten wassen, knippen en kleuren door een professionele kapper. Dit kan bij de kapsalon in Walstede op de eerste verdieping. De kapsalon is geopend op dinsdag en vrijdag vanaf 8.30 uur. U bent van harte welkom. Wilt u een afspraak maken met de kapper? U of uw naaste maakt zelf een afspraak bij de kapper, telefoon 0344 – 578082.