Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Dagbehandeling Vrijthof

Dagbehandeling Vrijthof heeft een eigen ruimte met een terras midden op het terrein van woonzorgcentrum Vrijthof. Een plek waar u met begeleiding kunt werken aan uw herstel of aan het behouden van uw zelfstandigheid. Dit kan binnen in de therapieruimte. Maar ook buiten als het mooi weer is. Zo kunt u helpen bij de verzorging van de bloemen en planten op het terras voor de dagbehandeling. Of maakt u met of zonder een therapeut een wandeling door de mooie tuin van Vrijthof.

De dagbehandeling is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Bezoekadres

Dagbehandeling Vrijthof

  • Burgemeester Meslaan 49b
  • 4003 CC Tiel

"Er werd goed gekeken naar wie ik ben en wat mijn behoeften zijn"

De heer Dick Buurma kwam bij SZR om te revalideren. “Het behandelteam keek heel goed wat ik nodig had en wat bij mij paste. Ik had vaak overleg met het behandelteam. De behandelaars kregen hierdoor goed inzicht in mijn behoeften en zo konden zij mijn behandelplan laten aansluiten op mijn behoeften. Door de goede samenwerking kwam het moment dat ik naar huis kon steeds sneller in zicht.”

Na de revalidatieperiode bezocht de heer Buurma nog een tijdje de Dagbehandeling bij SZR. Hier werkte hij verder aan zijn herstel met onder andere de fysiotherapeut. Tegenwoordig is de heer Buurma vrijwilliger bij de Dagbehandeling. De heer Buurma is erg tevreden over SZR. Hij waardeert de persoonlijke aandacht die hij kreeg. “Er werd goed gekeken naar wie ik ben als persoon en wat mijn behoeften zijn”.