Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Dagverzorging Huis op Hemert: “Omdat het er zo gezellig is”

Mevrouw Ton geniet van de barbecue die de dagverzorging Huis op Hemert heeft georganiseerd voor alle bezoekers en vrijwilligers. Zij is vaste bezoeker van de dagverzorging. Een gezellige, vrolijke vrouw. Op de vraag waarom zij twee keer per week de dagverzorging bezoekt, antwoordt ze spontaan “Omdat het zo gezellig is. En thuis is het stil. Dan is het fijn dat ik hier een leuke dag heb met mensen die ik ken”.

Zo lang mogelijk actief blijven
Vrijwilliger Lies: “We doen van alles. Spelletjes, geheugentraining, beweegactiviteiten, knutselen. En nu dan de barbecue. Het is niet alleen gezellig, maar ook goed voor de bezoekers. Ze blijven zo actief en hopen daardoor nog lang zelfstandig te kunnen blijven wonen.”

Vrijblijvende kennismaking
Kun u, net als mevrouw Ton ook wel wat ondersteuning en afleiding gebruiken? Bijvoorbeeld omdat u een vaste structuur mist of contact met leeftijdgenoten? Maak dan kennis met de dagverzorging aan de Blankenburgsestraat 3 in Ophemert. U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen. Een kopje koffie of thee staat voor u klaar. Wij zijn op dinsdag en donderdag open. Als u van tevoren even belt naar 0345-588768 dan houden wij rekening met uw komst. Uw mantelzorger is natuurlijk ook van harte welkom.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de dagverzorging van SZR? Kijk dan hier