Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Over de afdeling

U komt wonen op de afdeling Morellehof, Perehof, Kersehof of Appelhof. Deze afdelingen bieden een veilige woonomgeving voor mensen met een vorm van dementie. Er is 24 uur per dag deskundige en liefdevolle zorg aanwezig. Samen met hulp van vrijwilligers en betrokkenheid van uw familie en/of vrienden zorgen we dat u zoveel mogelijk uw eigen leven kunt leiden in uw nieuwe woonomgeving.

Open afdeling
Voldoende beweging zorgt voor een betere gezondheid en meer leefplezier. Ook als u in een woonzorgcentrum woont. Daarom kunt u bij ons in en om Vrijthof vrij bewegen. Wij bespreken met u en uw naasten wat voor u de fijnste bewegingsruimte is. Dit noemen we uw leefcirkel. Voor de één is dat het hele gebouw met een deel van de tuin, voor de ander is dat juist de eigen afdeling. En voor wie dat nodig is, blijven de buitendeuren gesloten. Bewoners dragen een polsbandje. Dit polsbandje zorgt ervoor dat de juiste deuren openblijven, of juist dicht gaan. Ook krijgen medewerkers een melding als de bewoner toch buiten de eigen leefcirkel komt. Zo zorgen wij ervoor dat de bewoner veilig kan bewegen.