Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Uw kamer

Bijna alle kamers zijn eenpersoonskamers. U deelt de badkamer (douche en toilet) met de bewoner van de kamer naast u. Wij hebben de kamer voor u ingericht met gordijnen, verlichting, een hoog/laag-bed, een nachtkastje en een vaste hang-/legkast voor uw kleding. Om van uw kamer uw thuis te maken, kunt u deze een persoonlijk tintje geven met uw eigen meubilair en/of persoonlijke accessoires.

Uw kamer eerder inrichten
Op de dag dat u bij ons komt wonen komt er veel op u en uw naaste af. Daarom kunt u meestal de dag voordat u bij ons komt wonen uw kamer alvast inrichten met uw persoonlijke spullen. U kunt hierover afspraken maken met de medewerkers van de afdeling.

Waar moet u rekening mee houden bij het inrichten van het kamer?
– U mag niet schroeven of boren in de muren. Wilt u iets ophangen? Gebruik hiervoor het ophangsysteem dat in de kamer is gemonteerd.
– Wij adviseren u om geen vloerkleden te gebruiken. Vloerkleden maken de kamer gezellig, maar u kunt hierover ook struikelen.
– Elektrische dekens, verwarmingsapparaten kunnen voor brand zorgen. Daarom mag u deze niet gebruiken op de kamers. Ook mag u geen kaarsen branden op uw kamer.
– Voldoende werkruimte voor de medewerkers.

Heeft u vragen over de inrichting van uw kamer? De zorgmedewerkers kunnen u er meer over vertellen.

Beddengoed
U krijgt van SZR beddengoed

Bloemen en planten
Op de kamer mag u bloemen en planten neerzetten. U of uw bezoek verzorgt zelf de bloemen en de planten. Wilt u geen kerststerren in uw kamer neerzetten? Deze zijn giftig. 

Schoonmaak kamer
U houdt uw kamer opgeruimd en heel. Wij houden uw kamer voor u schoon. Het is aan u, uw familie of mantelzorger om uw persoonlijke spullen zoals kastjes, foto’s en decoraties schoon te houden.

Roken
Roken mag alleen in de overdekte rookruimte in de binnentuin. Roken op de kamers en in en buiten het gebouw mag niet. Dit geldt ook voor elektronische sigaretten.