Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Receptie, winkel, restaurant, kapsalon

Als u Vrijthof binnenkomt via de hoofdingang dan komt u in de Plaza. De Plaza is de centrale plek in Vrijthof. Hier vindt u de receptie, een winkel, het restaurant en de kapsalon. Ook het Binnenhof zit bij de Plaza. In deze zaal worden activiteiten voor bewoners georganiseerd en kerkdiensten gehouden.  

Receptie
De receptie is dagelijks geopend van 6.45 uur tot 20.30 uur. Buiten deze tijden is de voordeur gesloten vanwege de veiligheid. Als u op de bel drukt, opent een medewerker van de avond-/nachtdienst de deur voor u.

Winkel
In het winkeltje kunt u terecht voor kleine, alledaagse boodschappen, maar ook voor bijvoorbeeld een leuk cadeautje of kaartje. De winkel is dagelijks geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Restaurant
In het restaurant kunt u of met uw bezoek genieten van een kop koffie, een lunch of een warme maaltijd. Bij mooi weer kunt u ook op één van de terrassen zitten. Het restaurant is open van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 20.30 uur, op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.30 uur. Tijdens deze tijden zijn koffie, thee en fris verkrijgbaar.
Tussen 11.30 uur – 13.30 uur kunt u een lunch nuttigen en tussen 17.00 uur – 17.30 uur een warme maaltijd. Kleine snacks kunt u tussen 14.00 – 17.00 uur bestellen.

Kapsalon
Wilt u een keer uw haren laten wassen, knippen en kleuren door een professionele kapper. Dit kan bij de kapsalon in Vrijthof. De kapsalon is geopend op maandagochtend en -middag en op woensdagochtend. U bent van harte welkom. Wilt u een afspraak maken met de kapper? De medewerkers van uw afdeling helpen u graag.