Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Dagvoorzieningen
Wilt u graag zo lang mogelijk thuis wonen? Heeft u hierbij ondersteuning nodig, omdat u lichamelijk niet meer zo goed uit de voeten kunt, een langdurige ziekte of een handicap hebt, af en toe vergeetachtig bent of dementie hebt? Dan kunt u terecht bij de dagvoorzieningen van SZR. U krijgt van ons de zorg en ondersteuning die nodig is om langer thuis te wonen.

De dagvoorzieningen van SZR biedt thuiswonende ouderen
- Dagverzorging - voor een zinvolle en leuke dag voor ouderen.
- Ontmoetingscentrum - voor zorg en begeleiding van mensen met dementie en voor ondersteuning van hun mantelzorgers.
- Dagbehandeling - voor behandeling en revalidatie.

Ook voor mantelzorgers kan deze vorm van ondersteuning een goede oplossing zijn. U hebt dan wat meer tijd voor uzelf en uw naaste is in goede handen. 
Voor de dagvoorzieningen heeft u een indicatie nodig.


Activiteiten voor thuiswonende ouderen
Woont u nog thuis en heeft u behoefte aan gezelligheid? Weer even onder de mensen? Naast de dagvoorzieningen biedt SZR op diverse locaties activiteiten aan voor vitale ouderen. Ook bieden wij de mogelijkheid om met anderen samen te eten. 
Klik hier voor meer informatie.Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt