Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Huiskamer, maaltijden en welzijn

Gezamenlijke huiskamer
U hebt uw eigen kamer, maar meestal brengt u de dag door in de gezamenlijke huiskamer.  In de gezamenlijke huiskamer kunt u een praatje maken met medebewoners, een puzzel maken, televisie kijken of andere bezigheden doen. Er is meestal een medewerker  in de buurt om u te ondersteunen. De huiskamer is voor de bewoners van de afdeling. Uw bezoek kunt u ontvangen op uw kamer of meenemen naar de Symfonie, het restaurant op de begane grond.

Maaltijden
De maaltijden kunt u in de gezamenlijke huiskamer met de andere bewoners eten of als u wilt op uw eigen kamer. U mag het zelf klaarmaken of u krijgt hulp van een medewerker. Het ontbijt bestaat uit brood en/of zuivel, ’s-middags krijgt u  soep met brood en in de avond een warme maaltijd.

Koffie en thee
Hebt u zin in een kopje koffie of thee? Deze kunt u op uw kamer drinken, in de huiskamer of in het restaurant de Symfonie.

Welzijn
We zijn er niet alleen voor het bieden van zorg, maar ook voor uw welzijn. We bieden tijdens de week verschillende activiteiten aan. Medewerkers organiseren één op één activiteiten en activiteiten met en voor de bewoners van de afdeling. De welzijnsmedewerkers organiseren ook activiteiten rondom feest- en gedenkdagen. Op de afdeling komen beweegagogen om met de bewoners beweegactiviteiten te doen. We vinden het belangrijk dat u de ruimte heeft om te doen waar u zich prettig bij voelt.