Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Uw kamer

Alle kamers zijn eenpersoonskamers en hebben een eigen badkamer. Wij hebben de kamer voor u ingericht met gordijnen, verlichting, een hoog/laag-bed, een nachtkastje en een vaste hang-/legkast voor uw kleding. Om van uw kamer uw thuis te maken, kunt u deze een persoonlijk tintje geven met uw eigen meubilair en/of persoonlijke accessoires.

Waar moet u rekening mee houden bij het inrichten van het kamer?
– U mag niet schroeven of boren in de muren.
– U mag  geen vloerkleden gebruiken.
– Elektrische dekens, verwarmingsapparaten kunnen voor brand zorgen. Daarom mag u deze niet gebruiken op de kamers. Ook mag u geen kaarsen branden op uw kamer.
– Voldoende werkruimte voor de medewerkers.

Heeft u vragen over de inrichting van uw kamer? De zorgmedewerkers kunnen u er meer over vertellen.

Beddengoed
U krijgt van SZR beddengoed

Bloemen en planten
Op de kamer mag u bloemen en planten neerzetten. U of uw bezoek verzorgt zelf de bloemen en de planten. Wilt u geen kerststerren in uw kamer neerzetten? Deze zijn giftig.

Schoonmaak kamer
U houdt uw kamer opgeruimd en heel. Wij houden uw kamer voor u schoon. Het is aan u, uw familie of mantelzorger om uw persoonlijke spullen zoals kastjes, foto’s en decoraties schoon te houden.

Huisdieren
Bezoekers mogen (hulp) honden aangelijnd meenemen. Andere dieren zijn welkom na overleg met de zorgmedewerkers van de afdeling.

Roken
Roken mag alleen in de rookruimte naast het terras. Roken op de kamers en in en buiten het gebouw mag niet. Dit geldt ook voor elektronische sigaretten.