Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Clientportaal

Cliënten en contactpersonen, die wettelijk vertegenwoordigd zijn,  kunnen meelezen in hun zorgdossier. Dit kan via het cliëntportaal. 

Hoe werkt het cliëntportaal? 
In de handleiding en korte instructie vindt u handige tips voor het gebruik van het cliëntportaal. Bekijk ook de veelgestelde vragen voor meer informatie. 

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor het cliëntportaal? Gebruik hiervoor dit aanmeldformulier.

  • Het ingevulde formulier levert u in bij het Zorg Adviespunt, de medewerkers van de afdeling van uw naaste of een verzorgende van Zorg Thuis of dagvoorzieningen.
  • Nadat u het formulier hebt ingeleverd krijgt u een e-mail met persoonlijke inlognaam en inlogcode. De eerste keer dat u inlogt in het Cliëntportaal ontvangt u een verificatiecode op uw telefoon. Wanneer u deze code intoetst krijgt u toegang tot het Cliëntportaal.

Gebruikersvoorwaarden
Op het gebruik van het Clientportaal zijn gebruikersvoorwaarden van toepassing.  Bij aanmelding gaat u hiermee akkoord. Lees hier onze gebruikersvoorwaarden.