Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Uw kamer in Markant

U heeft een eenpersoonskamer met eigen badkamer. SZR heeft uw kamer ingericht met overgordijnen, vloerbedekking, een hoog/laag-bed, een nachtkastje, een vaste hang-/legkast en een koelkast.

Tag, alarm en tv
Uw kamerdeur opent u met een tag. Elke kamer en badkamer beschikt over een draadloos oproepsysteem dat u kunt gebruiken bij een hulpvraag. Op uw kamer staat een tv. Voor het gebruik van de tv zijn kosten verbonden. Bij verlies van de alarmbel, afstandsbediening of tag rekenen we vervangingskosten. Heeft u vragen over de kosten? Dan kunt u terecht bij de medewerkers van het Zorg Adviespunt. Zij zijn te bereiken op 0800-0588 of via zorgadviespunt@szr.nl.

Telefonie en internet
Telefoneren doet u met uw eigen mobiele telefoon. Verder is het via Wi-Fi mogelijk om contact te maken met internet.

Eigen meubels
In de kamer is geen ruimte voor uw eigen meubels. Is het voor uw herstel beter dat bijvoorbeeld uw eigen relaxfauteuil in uw kamer staat? Dan kunt u dit overleggen met de zorgmedewerkers.

Afsluitbare kast
Op uw kamer heeft u een afsluitbare kast waarin u uw waardevolle spullen kunt bewaren. De kast sluit u af met een tag. Deze tag gebruikt u ook om uw kamerdeur te openen. SZR is niet verantwoordelijk voor vermiste spullen die niet in deze kast zijn opgeborgen.

Decoratie
Foto’s, kaarten en andere decoratie kunt u op uw kamer hangen. Wij hebben een vaste plek hiervoor. Onze medewerkers kunnen u vertellen waar u ze kunt ophangen. Decoratie op de muren plakken of schroeven in de muren mag niet.

Bloemen en planten
Op de kamer mag u bloemen en planten neerzetten. Op uw kamer staat een bloemenvaas. U of uw bezoek verzorgt zelf de bloemen en de planten. Er zijn cliënten en medewerkers die een allergische reactie hebben op bepaalde bloemen en planten. Wilt u daarom geen lelies, orchideeën, hyacinten, pioenrozen fresia’s en kerststerren in uw kamer neerzetten. 

Brandgevaarlijke voorwerpen
Elektrische dekens, verwarmingsapparaten kunnen voor brand zorgen. Daarom mag u deze niet gebruiken op de kamers. Ook mag u geen kaarsen branden op uw kamer.

Huisdieren
(Hulp) honden zijn aangelijnd welkom. Andere huisdieren zijn welkom na overleg met de zorgmedewerkers van de afdeling.

Roken
Roken mag alleen in de rookruimte ‘Buitenhof’. Roken op de kamers en in en buiten het gebouw mag niet. Dit geldt ook voor elektronische sigaretten.