Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Voorzieningen Vrijthof

Als u revalideert in Markant, dan kunt u gebruik maken van de voorzieningen van woonzorgcentrum Vrijthof. De belangrijkste voorzieningen zetten wij hieronder voor u op een rij.

Plaza
Als u Vrijthof binnenkomt via de hoofdingang dan komt u in de Plaza. Hier vindt u het volgende:

Receptie
De receptie is dagelijks geopend van 6.45 uur – 20.30 uur. Buiten deze tijden is de voordeur gesloten vanwege de veiligheid. Als u op de bel drukt, opent een medewerker van de avond-/nachtdienst de deur voor u.

Winkel
In het winkeltje kunt u terecht voor kleine, alledaagse boodschappen, maar ook voor bijvoorbeeld een leuk cadeautje of kaartje. De winkel is dagelijks geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

Restaurant
In het restaurant kunt u of met uw bezoek genieten van een kop koffie, een lunch of een warme maaltijd. Bij mooi weer kunt u ook op één van de terrassen zitten. Het restaurant is open van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur – 20.30 uur, op zaterdag en zondag van 10.00 uur – 17.30 uur. Tijdens deze tijden zijn koffie, thee en fris verkrijgbaar. Van 11:30 – 13.30 uur kunt u een lunch nuttigen en van 17.00 – 17.30 uur een warme maaltijd. Tussendoor is er mogelijkheid tot het bestellen van kleine versnaperingen, deze vindt u op de menukaart. U kunt bestellen tussen 14.00 en 17.00 uur.

Kapsalon
Wilt u een keer uw haren laten wassen, knippen en kleuren door een professionele kapster. Dat kan bij de kapsalon in Vrijthof. De kapsalon is op maandagochtend en -middag open en op woensdagochtend. U bent van harte welkom. Wilt u een afspraak maken met de kapper? De medewerkers van uw afdeling helpen u graag.

Zorg Adviespunt
Naast de ingang van het Behandelcentrum zit het Zorg Adviespunt. Hier zijn onze cliëntadviseurs aanwezig om hulp- en zorgvragen te beantwoorden en u ondersteuning te bieden bij allerlei praktische zaken. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een indicatie of het regelen van zorg bij ontslag. U kunt bij hen terecht op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Tuinen en terrassen
Bewegen en buitenlucht is goed voor iedereen. Daarom liggen er rondom Vrijthof en Markant mooi aangelegde tuinen en terrassen. Hier kunt u fijn wandelen. En natuurlijk bij mooi weer kunt op het terras of op een bankje in de tuin gaan zitten. Achter Vrijthof ligt een dierenweide met geiten en schapen. Een leuk uitje om even met uw bezoek naar toe te gaan.

Stilte ruimte
In Vrijthof vindt u naast de Binnenhof een stilteruimte. Het is een plek waar u zich even kunt terugtrekken om tot rust en bezinning te komen. De ruimte is dag en nacht geopend en voor iedereen toegankelijk. U kunt er een kaarsje aansteken.

Kerkdienst
Voor wie een kerkdienst wil bijwonen is er elke zondag om 10.15 uur een oecumenische viering. Iedere eerste woensdag van de maand is er om 10:15 uur een rooms-katholieke dienst in de Binnenhof in Vrijthof.