Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Meenemen eten en drinken

U mag een waterkoker of koffiezetapparaat van thuis meenemen. U kunt het servies van de afdeling gebruiken. U zorgt zelf voor koffie, thee, melk en suiker.

Markant
Op uw kamer heeft u een eigen koelkast voor het bewaren van eten en drinken dat u of uw bezoek meeneemt. U bent zelf verantwoordelijk voor de houdbaarheid van de spullen in de koelkast.

Wilt u eigen maaltijden of gerechten van thuis opeten? In de therapieruimte op de 2e verdieping staat een magnetron om het eten op te warmen. Heeft u hulp nodig bij het opwarmen en/of eten van de maaltijd? Vraag dan uw bezoek om hulp. Medewerkers van SZR helpen u hier niet mee. U bent zelf verantwoordelijk voor de voedselveiligheid van de meegebrachte maaltijden of gerechten. SZR is hier niet voor verantwoordelijk.

Meander
Wilt u eigen maaltijden of gerechten van thuis opeten? In de huiskamer staat een magnetron om het eten op te warmen. Heeft u hulp nodig bij het opwarmen en/of eten van de maaltijd? Vraag dan uw bezoek om hulp. Medewerkers van SZR helpen u hier niet mee. U bent zelf verantwoordelijk voor de voedselveiligheid van de meegebrachte maaltijden of gerechten. SZR is hier niet voor verantwoordelijk.