Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Uw kamer in Meander

U verblijft in een eenpersoonskamer. U deelt de badkamer (douche en toilet) met de bewoner van de kamer naast u. Wij hebben de kamer voor u ingericht met overgordijnen, vloerbedekking, verlichting, een hoog/laag-bed, een nachtkastje en een vaste hang-/legkast voor uw kleding.

Alarm en tv
Elke kamer en badkamer beschikt over een draadloos oproepsysteem dat u kunt gebruiken bij een hulpvraag. Op de kamer staat een tv. Voor het gebruik van de tv zijn kosten verbonden. Bij verlies van de alarmbel en afstandsbediening rekenen we vervangingskosten. Heeft u vragen over de kosten? Dan kunt u terecht bij de medewerkers van het Zorg Adviespunt. Zij zijn te bereiken op 0800-0588 of via zorgadviespunt@szr.nl.

Telefonie en internet
Telefoneren doet u met uw eigen mobiele telefoon. Verder is het via Wi-Fi mogelijk om contact te maken met internet.

Eigen meubels en accessoires
In de kamer is geen ruimte voor uw eigen meubels. Is het voor uw herstel beter dat bijvoorbeeld uw relaxfauteuil van thuis in uw kamer staat? Dan kunt u dit overleggen met de zorgmedewerkers.

Foto’s, kaarten en andere decoratie kunt u op uw kamer hangen. Wij hebben hiervoor een vaste plek. Onze medewerkers kunnen u vertellen waar u ze kunt ophangen. Decoratie op de muren plakken of schroeven in de muren mag niet.

SZR is niet verantwoordelijk voor vermiste spullen.

Bloemen en planten
Op de kamer mag u bloemen en planten neerzetten. Op uw kamer staat een bloemenvaas. U of uw bezoek verzorgt zelf de bloemen en de planten. Er zijn cliënten en medewerkers die een allergische reactie hebben op bepaalde bloemen en planten. Wilt u daarom geen lelies, orchideeën, hyacinten, pioenrozen fresia’s en kerststerren in uw kamer neerzetten. 

Brandgevaarlijke voorwerpen
Elektrische dekens, verwarmingsapparaten kunnen voor brand zorgen. Daarom mag u deze niet gebruiken op de kamers. Ook mag u geen kaarsen branden op uw kamer.

Huisdieren
(Hulp) honden zijn aangelijnd welkom. Andere huisdieren zijn welkom na overleg met de zorgmedewerkers van de afdeling.

Roken
Roken mag alleen in de rookruimte ‘Buitenhof’. Roken op de kamers en in en buiten het gebouw mag niet. Dit geldt ook voor elektronische sigaretten.