Contrast Lettergrootte

Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Cliëntportaal

Cliënten en contactpersonen, die wettelijk vertegenwoordigd zijn,  kunnen meelezen in het zorgdossier. Dit kan via het cliëntportaal. 

Hoe werkt het cliëntportaal? 
In de handleiding en korte instructie vindt u handige tips voor het gebruik van het cliëntportaal.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor het cliëntportaal? Gebruik hiervoor dit aanmeldformulier. Het ingevulde formulier levert u in bij het Zorg Adviespunt, de medewerkers van de afdeling van uw naaste of de dagvoorzieningen. Nadat u het formulier hebt ingeleverd krijgt u een e-mail met persoonlijke inlognaam en inlogcode. Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan contact op met de de medewerkers van het Zorg Adviespunt.

Inloggen
De eerste keer dat u inlogt in het cliëntportaal ontvangt u een verificatiecode op uw telefoon. Wanneer u deze code intoetst krijgt u toegang tot het cliëntportaal.
U heeft tot 14 dagen na het beëindigen van de zorgrelatie met SZR toegang tot het cliëntportaal.

Gebruikersvoorwaarden
Op het gebruik van het Clientportaal zijn gebruikersvoorwaarden van toepassing.  Bij aanmelding gaat u hiermee akkoord. Lees hier onze gebruikersvoorwaarden.