Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze melding verbergen

Op donderdag 9 november wordt in Tiel een gezellige avond voor mantelzorgers georganiseerd in het kader van de Dag van de Mantelzorg.

Mantelzorgcompliment 2017 gemeente Tiel

Vrijdag 8 december

Ook in 2017 verstrekt de gemeente Tiel het mantelzorgcompliment. Een kleine blijk van waardering voor mantelzorgers die voor inwoners van de gemeente Tiel zorgen. Aanvragen kan nog tot 31 december 2017.

Het mantelzorgcompliment is een geldbedrag van € 125,- dat ontvangers vrij kunnen besteden. U kunt ook kiezen voor een verzorgde avond uit ter waarde van € 125,-.

Woont u in Tiel en ontvangt u hulp van een mantelzorger? Dan kunt u het mantelzorgcompliment aanvragen met dit formulier.
Vul het in en stuur het uiterlijk 31 december naar Mozaïek. Een mantelzorger mag één compliment ontvangen.

Sloop zorgcentrum Lingehof in Beesd gestart

Maandag 13 november

RSG Lingecollege loopt bijna 11.000 euro bij elkaar voor bewoners Vrijthof

Maandag 13 november

Op  9 november ontving Lucien Tros, bestuursvoorzitter van Vrienden van Vrijthof, een cheque met de opbrengst van de Lingecollege run. De totaalopbrengst van maar liefst € 10.700 werd enthousiast en zeer verrast in ontvangst genomen.

Eens in de twee jaar koppelt de sectie Lichamelijke Opvoeding (LO) van het Lingecollege uit Tiel de Coopertest die onderbouwleerlingen (leerjaar 1, 2 en 3) lopen, aan een goed doel. Dit jaar was dat voor de vierde keer. Bij de Coopertest wordt in 12 minuten tijd een zo groot mogelijke afstand afgelegd.

Vrienden van Vrijthof zet zich in voor extra ontspanning en recreatie voor de bewoners van Vrijthof in Tiel. De stichting laat met het geld wat Lingecollege heeft opgehaald wensen van bewoners in vervulling gaan. In Vrijthof wordt een wensenboom opgezet waar bewoners hun wens in kunnen hangen. Op 14 februari 2018 worden de wensen die in vervulling gaan, bekend gemaakt.

Stel een vraag

Zorg Adviespunt

Bij het Zorg Adviespunt van SZR kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en behandeling.   Er werken deskundige cliëntadviseurs, die uit het brede pakket aan producten dat SZR biedt, een passend aanbod kunnen doen. Zij kunnen u snel van de juiste informatie, advies en ondersteuning voorzien en zonodig ondersteunen bij de aanvraag van een indicatie.

Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing. Zij geven advies op maat en brengen daarvoor, mocht dat nodig zijn, ook graag een bezoek bij u thuis.

Direct contact


(alle velden met een * zijn verplicht)
Het is voor mij belangrijk dat cliënten de juiste zorg op de juiste plaats ontvangen en dat cliënten tevreden terugkijken op de tijd dat ze zorg hebben ontvangen van SZR.

Saskia Beck Manager Zorg Adviespunt